Slujba de mulțumire în noaptea trecerii dintre ani

În noaptea dintre ani,  circa 40 de persoane au participat la slujba de mulţumire şi de binecuvântare a începutului de an calendaristic oficiată de un sobor de preoți și diaconi la Biserica „Sf. Ierarh Petru Movilă” din localitatea Dumbrava. 

Al doilea an consecutiv credincioșii din localitate au sărbătorit trecerea dintre ani în rugăciune, pace și mângâieri sufletești.

În cuvântul de învățătură adresat creștinilor prezenți la rugăciune,  părintele Octavian Moșin, parohul bisericii,  a mulțumit Bunului Dumnezeu pentru anul care tocmai s-a încheiat, celor adunați la rugăciune pentru prezență, totodată  venind cu îndemnul de a rămâne tot timpul în aria iubirii Lui Dumnezeu și a îndeplini orice lucrare în numele Lui,  astfel și anul care începe, va fi un an al mântuirii.

"Pentru ca să binecuvinteze începutul şi curgerea anului acestuia cu harul iubirii Sale de oameni şi să ne dăruiască vremuri cu pace şi bună linişte văzduhului şi viaţă fără de păcate, cu sănătate şi cu îmbelşugare, Domnului să ne rugăm.“