Copiii de la școala-grădiniță „Abeceluș” – în sprijinul celor aflați în dificultate

Pe măsură ce lumina Crăciunului împodobește viața noastră, elevii și părinții comunității Abeceluș împărtășesc ceva mult mai prețios decât cadourile: generozitatea și compasiunea.

Perioada sărbătorilor nu se limitează doar la momente de veselie, ci devine o lecție vie despre importanța de a fi solidari și de a susține pe cei aflați în dificultate.

Prin colaborarea cu Biserica din Dumbrava și preacucernicul părinte Octavian Moșin, colectivul școlii-grădiniță "Abeceluș" a reușit să aducă speranță și alinare în viețile celor care au mai multă nevoie de acest sentiment de apartenență.

Ajutorul și cadourile oferite sunt simboluri ale căldurii și empatiei noastre, reamintindu-ne că adevărata bogăție umană se găsește în capacitatea de a împărtăși și de a ne îngriji unii de alții.

Organizatorii acțiunii de binefacere vin cu recunoștință și apreciază eforturile și dedicația elevilor, a părinților, precum și a doamnelor învățătoare Tatiana Mârzenco, Natalia Dediu și Diana Rotari care au ghidat copiii spre asemenea fapte.