Participanții la concursul de creație „Copilărie, floare curată” au fost premiați

Ieri, 2 iunie, în jur de 20 de copii din Dumbrava, Durlești și sectorul Buiucani al orașului Chișinău, membri ai parohiei Bisericii Sfântul Ierarh Petru Movilă din Dumbrava, au fost premiați pentru lucrările expediate la concursul de creație dedicat Zilei Copiilor, "Copilărie, floare curată".

Copiii au primit cate un set de rechizite pentru desen și lucru manual. De asemenea, adresăm mulțumiri speciale localului "Pizzeria pe vatră" din Dumbrava, care a binevoit să bucure premianții cu câte o pizza proaspăt scoasă din cuptor.

Ne bucurăm că am descoperit în localitatea noastră, precum și printre cei ce ne sunt aproape, copii atât de frumoși și cu mult talent - atât la desen, lucru manual, cât și cu talent muzical sau actoricesc. Mulțumim mult și părinților pentru tot ajutorul tehnic acordat.

Publicăm mai jos colaje cu lucrările copiilor, cu fotografii tematice.

Lucrările de desen și aplicațiile participante vor putea fi văzute în cadrul unei mini-expoziții realizate în incinta Bisericii din Dumbrava, pe 7 iunie, când sărbătorim cu toții Pogorârea Sfântului Duh.

Vă așteptăm!