Să zidim împreună complexul bisericesc din Dumbrava!

Din luna martie 2018 am pornit, cu Doamne ajută și cu susținerea oamenilor de bună credință, un șir de lucrări atât la exteriorul bisericii ”Sf. Petru Movilă” din Dumbrava, cât și în interiorul acesteia. După mai multe luni de muncă s-a reușit instalarea tuturor cablurilor electrice și a sistemelor de ventilare, alarmă și anti-incendiar.

Două treimi din biserică au fost îmbrăcate cu piatră naturală de la Brănești. În curtea bisericii s-a amenajat un havuz, s-a finisat temelia gardului. În demisolul bisericii a fost instalat climatizor, au fost pregatite lemne pentru foc (40 m3) și am conectat sfântul locaș la conducta de gaze naturale.

Lucrările vor continua în primăvară, iar în perioada următoare ne propunem să continuăm lucrările de amenajare a Centrului Social ”Față către față”. Ne dorim ca după sărbătorile de Paști să avem un loc de întâlnire şi de educaţie a copiilor și tinerilor.

La înfăptuirea lucrărilor din cadrul acestei biserici am trăit momente înălţătoare prin care am văzut puterea şi lucrarea lui Dumnezeu, dar și sprijinul oamenilor mărinimoși.

Vă cerem și în continuare sfinte rugăciuni și susținere să vedem lucrarea finisată!

Orice ajutor contează!

Beneficiar:
Biserica „Sfântul Petru Movilă”

s. Dumbrava

Cod fiscal: 38584014

BC VICTORIABANK SA Filiala 17

Chişinău VICBMD2X457

MD91VI022241700000167MDL

Informații suplimentare la nr. de telefon 079481586 – preot Octavian.