Povestea unui dumbrăvean, care te lasă fără cuvinte

Renumitul medic ginecolog Boris Gâlcă din Dumbrava noastră, a fost invitatul Andreei Marin la „Prețuiește viața” de la postul român de televiziune, TVR1. Bărbatul a povestit despre tragedia soției sale, Felicia Gâlcă, care a avut loc câțiva ani în urmă. Povestea impresionantă a acestui cuplu te lasă fără cuvinte.

„Cea mai mare valoare este dragostea noastră. Încercăm să trăim o viață normală. trebuie să ne trăim viața cu demnitate. Chiar dacă ești bolnav, trebuie să îți trăiești viața. Să îi oferim omului de lângă noi o viață trăită cu sens”, a spus Boris.
Faptul că soția nu mai poate vorbi, nu îl împiedică să o înțeleagă și mai mult, cei doi au scris o carte: „Caligrafia vieții. Dincolo de cuvinte”.

„Ceea ce am remarcat în acești 6 ani de căsnicie de când s-a îmbolnăvit Felicia. A dat peste cap toate valorile ce le aveam și viziunile anterioare despre viață. Îi mulțumesc Domnului că o am ca soție și aș da totul pentru a o vedea pășind desculță prin roua dimineții”, scrie pe una din paginile cărții.

Sursa: www.tvr.ro