Primăria capitalei asfaltează drumul principal din Dumbrava

IMG_1035

Conform bugetului primăriei municipale circa 500 de mii de lei au fost alocați pentru construcția străzii principale din localitatea Dumbrava (Sf. Ioan Botezătorul). Până în prezent a fost asfaltată jumătate de stradă, până la biserică, iar de astzăzi, 27 septembrie, are loc asfaltarea restului porțiunei, până la stația terminus a microbuzului 126.

Prin eforturile delegatului sătesc Mihail Condrea s-a reușit acumularea de la locuitori a sumei necesare pentru proiectarea străzii, iar prin strădaniile consilierului municipal Mihai Ceban, primarul general Dorin Chirtoaca a acceptat construcția drumului principal din Dumbrava.

În acest sens, locuitorii aduc sincere mulțumiri administrației publice municipale pentru grijă și că au răspuns pozitiv solictărilor sătenilor.

Totodoată, locuitorii și șoferii rutei 126 care traversează această stradă sunt rugați să se deplaseze pe această porțiune mai cumpătat, iar cei care intersectează strada de pe străzile adicente să nu se deplaseze cu transport tehnic ce depășește 10 tone.